kávé tanfolyam

Professzionális és kezdő kávé tanfolyam Budapesten


A Barista Campus által meghirdetett Home Barista és Professional Barista kurzusai minden olyan személynek érdekes lehet, aki hobbi vagy professzionális kávépincér szeretne lenni. Ahogyan folyamatosan terjedt a kávéfőzés kultúrája és minden nemzetnek kialakultak a kedvenc kávés italok és különlegességek, úgy szükségessé vált külön vendéglátói ágazatként foglalkozni a barista szakmával. A fővárosi kávé tanfolyam lehetőséget kínál olyan szakmai háttér elsajátítására, ami tökéletesen megfelel mind egy állás betöltésére, mind az otthoni kávék emeltebb szintű elkészítésére.

A kávézók, bisztrók tulajdonosainak is érdemes elvégezni a kávé tanfolyam valamelyikét, hiszen csakis így tud erős maradni a piacon. A kávé tanfolyam során, a résztvevők nemcsak elméleti, hanem gyakorlati oktatást és tanácsot kapnak.

Ragaszkodunk a minőségi tudás átadásához, ezért profi eszközpark és minőségi alapanyagok segítségével ismertetjük meg a tanulókkal a szakmai alapokat. A kávé tanfolyam mellett lehetőség van latte art képzésen is részt venni, aminek során a tejgőzölés, öntés és díszítés gyakorlati trükkjeit, technikáit tudják elsajátítani a résztvevők.

A tejes-kávés italok megismerése és a kemény tejhab elkészítése mellett, arra is fény derül, hogyan lehet felismerni, ha szétesett a tej. A Home Barista és Professional Barista kávé tanfolyam mellett, szakmai tanácsadást is lehet igényelni, ami nemcsak kicsi vagy nagy kávézók esetében fontos. Hotelek, éttermek, pubok, de még a pénzbedobós vagy zsetonos kávéautomaták gyártóinak is hasznos információkkal tudnak szolgálni az oktatók.