Két keréken szép az élet

Kényelmes Csepel bicikli az összes kiegészítővel


A rengeteg szmog és a reggeli dugó megkeseríti az életét? Válasszon környezettudatosabb közlekedést és járjon reggelente munkába egy Csepel bicikli használatával! Könnyű rápattanni, stabilan vezethető, tökéletesen egyensúlyozható és tartalmazza mindazokat a szükséges kiegészítőket, amelyek kötelezően fent kell legyenek egy kerékpáron. A magyar gyártású Csepel bicikli Európa egyik legkedveltebbje, mivel a laza, sportosabb tekerést szorgalmazza.

Kiválóan idomul a városi és az országúti közlekedéshez, az aszfalthoz jól tapad, ugyanakkor roppant könnyű vázának köszönhetően, szépen és gyorsan halad. A Csepel bicikli kiváló választás azoknak is, akik a hétköznapi bevásárlást a piacon vagy kicsi közértben szeretik megejteni.

Vásárolható elülső kosár hozzá vagy hátsó csomagtartó, így a megvett holmikat könnyen haza lehet vinni. Remek választás gyereknek is, akik kerékpáron teszik meg az utat az iskoláig és vissza. Látogasson el a webáruházunkba, ahol minőségi biciklik közül válogathat saját részre és családtagjainak!

Garantáltan megtalálja a megfelelőt, hiszen számos kényelmes modell közül lehet választani. A Csepel bicikli mellé érdemes beszerezni olyan hasznos kiegészítőket is, mint a sárhányó, a vényvisszaverő lámpa vagy a teleszkópos pumpa. Semmiképpen ne hagyja ki a Csepel bicikli típusokra kínált árengedményeket vagy válasszon olyan teljes áron kapható bringát, amit cserében ingyen kiszállítunk! Alkatrészek esetén 40.000 Ft felett szintén ingyenes a házhozszállítás, de még több információt talál az oldalunkon!