mosódió

Pontosan mi a mosódió?


Ruháink tisztításához a legideálisabb választás a természetes mosószer, mert ez semmilyen irritációt nem produkál a bőrön. Főleg azokban a családokban lényeges ez, ahol kisgyermekek ruhácskáit naponta mossa az édesanya. Tulajdonképpen a mosódió egy szubtrópusi fafajta termése, aminek a héja szaponint tartalmaz, ez pedig éppen úgy működik, mint a szappan.

Egész pontosan meleg víz hatására habzani kezd és tisztító hatást vált ki. A mosódió héj nem igényel vízlágyítást és nyugodtan elhagyhatjuk az öblítő használatát is. Ha környezetbarát mosást szeretne végezni, akkor ezt a terméket érdemes választania, amit megvásárolhat az anyabioboltja.hu webshopból. Kimondottan hatásos a készleten helyet kapott Sapos mosódió héj. Ez a csomag átlagosan 100-150 adag mosásra elegendő.

Bármilyen textíliánál alkalmazható, de azért a kényes anyagokhoz inkább speciális mosószert ajánlott használni. A doboz egy vászontasakot is tartalmaz. Tisztítsa Ön is a család ruhaneműit a mosódió héj erejével, vegyszerek nélkül!