műtős ruha

Műtős ruha kényelmes kialakítással


A szakorvosok munkája egyáltalán nem egyszerű, vannak olyan komplikált műtétek, amelyeknek elvégzéséhez hosszú órákat töltenek a műtőben. Nyilvánvaló, hogy nélkülözhetetlen az olyan műtős ruha, amelyik maximális kényelmet biztosít a viselőjének. A legjobb választás a 100%-os pamutból készült orvosi ruházat, ami a leginkább bőrbarát jellegű, nem izzad benne a test.

Pontosan ilyen például a healerstore.com webshop palettáján szereplő LEONARDO POP mintás, V kivágású orvosi műtős ruha, ami ráadásul egy kis színt is visz az amúgy rideg helyiségbe. Könnyű mozgást biztosít hosszú órákon keresztül, akár egész nap is viselheti a tulajdonosa. Ez egy remekbeszabott unisex modell, ami 3 rendkívül funkcionális, tágas zsebbel is el van látva.

Érdemes a webáruházból egyszerre több orvosi ruházatot is megrendelni, mert itt 30 000 Ft fölötti vásárlás esetén díjtalan a kiszállítás. Jó, ha rendelkezésre áll több műtős ruha is, hiszen soha nem lehet tudni, mikor szorul cserére szolgálat alatt a viselt darab.