Chipolino tricikli

A Chipolino tricikli egyszerre fejleszt és szórakoztat


Amikor már a gyerekek elég nagyok ahhoz, hogy rollerezzenek, logikusan következhet a gondolat, hogy hamarosan új járgányra kell váltani. A Chipolino tricikli rászolgál a bizalomra, hiszen funkcionalitásban és kinézetben is nagyon hasonlít a felnőttek bringáihoz.

A Chipolino tricikli előnye, hogy kormányozható és pedálokkal hajtható, ezáltal hasonlíthat a későbbi bringázáshoz, hiszen ezen nem löki magát, mint a kis rolleren. Ezeket a termékeket 3 éves kortól körülbelül 7 éves korig ajánlják.

Pozitívuma, hogy az ülése kényelmes háttámlával rendelkezik, továbbá kosár is felszerelésre került. Elől egy kisebb méretű, hátul pedig egy nagyobb.

A Chipolino tricikli használata fejleszti a gyerek koordinációs képességét és a motorikus készségeit is. Nemcsak a készségek fejlesztésre lesz kiváló egy ilyen kis járgány, de a szórakozáshoz is szervesen hozzájárul. Minden csöppség rajong érte és boldogan suhan, hogy a szülők alig győzik utolérni. Örvendeztesse meg Ön is a csemetéjét egy ilyen hasznos és szórakoztató járgánnyal!