Sportzakó

Milyen cipő illik egy sportzakóhoz?


A komfortszintjükből akkor sem akarnak leadni a férfiak, amikor elegánsan szükséges megjelenniük valamilyen fontos eseményen. De a legtöbben a hétköznapokba is szeretnek elegánsan, mégis lazán kinézni, számukra ideális választás a sportzakó például farmerrel. Sportzakó viselésénél a mellé választott cipő jelentőségét sem szabad alábecsülni. Az a legjobb, ha a kiválasztott lábbeli bőrből készült, aminek a színe minden esetben passzol a zakóhoz. A fekete cipők a klasszikus stílust kedvelők egyik kedvence, de például kék zakóhoz nagyon jól illik a sárga vagy barna bőr lábbeli.

Természetesen a többi kiegészítőre is figyelni kell, hogy az összhang tökéletes legyen. Így, ha az úr barna cipőt választ, akkor a nadrágszíja is ilyen színű kell legyen, illetve a karkötő, a karóra is. A bőrből előállított lábbelik minden esetben rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak, nem szorítják a lábakat, ezért szeretik a férfiak. Emellett kifejezetten vonzó kinézetet biztosítanak, ha a megfelelő öltözékkel viselik.

A sportzakó felvehető inggel, nyakkendő nélkül, de akár egy fekete vagy fehér pólóval is hordható. Ekkor figyelni kell arra, hogy a fehér hófehér, a fekete pedig sötét, semmiképpen nem fakó legyen. Ellenkező esetben igénytelen megjelenés lesz az eredmény. A viselt cipő eleganciája, kényelmes jellege ugyanakkor nem csupán a kinézethez járul hozzá, hanem a komfortos viselethez is, ami akkor rendkívül fontos, ha az illető reggeltől estig távol van az otthonától.

Üzleti megbeszélésre, ebédre, de még egy romantikus vacsorára is optimális választás a sportzakó farmernadrággal, barna cipővel. Rendkívül laza, vagány és fiatalos megjelenést nyújt az ilyenfajta öltözet, a hölgyek szeme biztosan megakad a jól kinéző férfin. Az elitedivat.hu webáruház felületén minden további információ megtalálható a tökéletes öltözködést illetően. Érdemes itt tájékozódnia, ha az öltöny, zakó, lábbeli tekintetében nem volna biztos a dolgában. Sok férfi megspórolja ezt, így egyszerűen a párjára bízza a ruházat kiválasztását.