profi barber shop

Miért érdemes az otthoni szakáll vágás helyett borbélyhoz járni?


Azok az urak, akik szakállal rendelkeznek, biztosan jártak már úgy, hogy egyáltalán nem azt kapták szakálligazításkor a szalonban, amit szeretek volna. Ilyen csalódás után sokan el is döntik, hogy ezentúl saját maguk tartják karban az arcszőrzetüket, pedig nem kellene, mert az nem lesz olyan, mintha szakember csinálná. Nehéz is lenne olyan munkát végezned otthon, mint amilyet egy profi barber shop tud nyújtani. Nos, most megtaláltad azt a szalont, ahol a szakképzett munkatársak maximálisan professzionális módon dolgoznak, így nem csupán a frizurád kialakítását bízhatod rájuk, hanem az arcszőrzetet is!

A barber shop székéből biztosan nem fogsz csalódottan felállni, hiszen az itt dolgozó borbélyok munkájával meg leszel elégedve. Például az egyik borbély, Paróczai Geri egy igazán megbízható szakember, aki nemrég érkezett haza Londonból, ahol igazi profiktól volt lehetősége tanulni és ellesni a szakma minden fortélyát.

Mindenképpen érdemes ehhez a borbélyhoz kérni időpontot szakállvágásra és nyiratkozásra is, mert rendkívüli eredményt kapnak a vendégek. Számára a minőség az első számú szempont, ezért ha egyszer átbeszéltétek, hogy pontosan milyen frizurát és szakállat szeretnél, onnantól kezdve minden alkalommal ugyanazt a precíz végeredményt kapod majd. Elfelejtheted a várakozást is, ha időpontot foglalsz ehhez a szakemberhez. Ezt megteheted a weboldalon, mindössze néhány lépéssel a számítógéped vagy a mobiltelefonod előtt.

A honlapon megtekinthetőek a borbély eddigi munkái is, így láthatod, hogy milyen minőségben dolgozik, sőt, még ötletet is kaphatsz a frizurád és/vagy szakállad formáját, kialakítását illetően. Az árlista szintén megtekinthető a weboldalon, amiből minden leendő vendég rájön, hogy anyagilag is érdemes ebbe a borbélyszalonba látogatnia. Megéri kifizetned a szakálligazításért kért minimális összeget, hiszen otthon úgysem tudod kifogástalan módon megoldani ezt. Márpedig a tökéletes megjelenéshez a szakáll karbantartása elengedhetetlen.