kismama kabát

Már ilyen darabok közül is válogathat egy kismama kabát webáruházban


A téli szezonban a kismamáknak elég nehéz megtalálniuk azokat a ruhadarabokat, amelyek tökéletesen eltakarják és védik a hidegtől a növekvő pocakjukat. Legalább egy kényelmes és meleg kabátra minden gyermeket váró hölgynek szüksége van, bár a legtöbben nem tudják, hogy honnan szerezhetnék be. A hideg évszakok alatt különösen jól tud jönni a várandós nőknek egy ilyen kismama kabát. A bboom.hu online szaküzlet gazdag felhozatalában biztosan Ön is találni fog olyan darabot, amit tökéletesnek tart a hideg időkre.

Minden áldott állapotban lévő személynek fontos a megjelenés és a kényelem, amit a webáruház üzemeltetői is tudnak, ezért a termékpalettát úgy állították össze, hogy mindenféle stílusnak megfelelő darabok szerepeljenek benne. Lehet választani az elegáns szövet- vagy sportosabb soft shell kabátok közül, de ugyanakkor szóba jöhet egy pufi vagy szőrme darab is. Kapucnis példányok szintén vannak a felhozatalban, tehát akik ezt a fajtát kedvelik, azok is megtalálják az ízlésükhöz passzolót

A legegyszerűbb megoldásnak egy sima terheskabát tűnik, amelyiknek a hasi része úgy készült, hogy komfortosan elférjen benne a növekvő pocak. Azoknak, akik sokat utaznak kocsival és keveset járnak-kelnek a hideg utcán, ideális választás lehet egy rövid fazon. Az alacsony hölgyeknek is az ilyen típus ajánlott. A magas alkatúak nyugodtan választhatnak hosszú kabátot. Ha sokat vannak a levegőn, esetleg van már egy gyerek, akivel rendszeresen járnak ide-oda, a hosszabb fazonú dzseki lesz az ideális.

Rendkívül praktikus és költséghatékony megoldást nyújtanak a kétfunkciós példányok, amelyeket a terhesség ideje alatt, illetve a szülést követően is használhatnak a hölgyek. Ezeknél a trükk a ki- és becipzározható betét. Ennek továbbfejlesztett változata a háromfunkciós kismama kabát, mivel ezek a modellek már hordozó betéttel is rendelkeznek, amiben az édesanya kényelmesen viheti magával a picinyét. Terhesség alatt használatos kabátok több színben, fazonban és méretben vásárolhatóak meg a webshopból. Keresse fel bátran!