Masszív támfal kiépítése


Szeretne egy erősebb falat vagy kerítést, ami nemcsak biztonságos, hanem még esztétikus is egyben? Akkor válassza a gabion támfal egyikét, amit nálunk könnyedén lehet kivitelezni, akár egyedi tervezéssel is kérhető. Nézze meg online, ahol színesebb vagy sötétebb modellek közül választhat. Ha egy átlagos támfalat szeretne, akkor tudnia kell arról, hogy tűzi horganyzott rácsokból készülnek. Kiváló minőségű téglatestekből épül fel, az összeszerelése pedig egyszerű. Az előre legyártott rácsokat klipszekkel foghatja össze.

Akár egy spirállal is megerősíthető a szerkezet. A minőségi támfal felállítása nem okozhat problémát és nem igényel hosszadalmasabb munkálatokat. Az elemek méretei igény szerint választható, 20 vagy 30 cm szélességben, a magassága pedig 50 vagy 70 cm lehet. Olyan helyeken is alkalmazzák ezek valamelyikét, főleg kőből építve, ahol egy instabil földtömeget a megindulástól kívánják megóvni. Erősen meredek, enyhébb lejtésű vagy vízszintes teraszok kialakítására egyaránt nagy segítség, így az adott terület értéke megnőhet.

Miért fontos a hangfogó kerítés beépítése?

Olyan helyen lakik vagy dolgozik, ahol nagyon nagy a zaj és nem tudja nyugodtan elvégezni a munkáját vagy éppen pihenni szeretne? Erre a kellemetlen problémára megoldást biztosít egy professzionális hangfogó kerítés. Zajcsillapító hatását a homoknak és a perlitnek köszönheti. A gabion kerítésnek az a lényege, hogy hangvédő legyen, 5 és 10 decibel között mozogva. Kellemetlen lehet, ha a szomszéd házban nagyobb a hangzavar, de a hangfogó kerítés kialakításának köszönhetően orvosolható a gond.

Többféle méretben kapható, érdeklődjön a munkatársaknál és kérjen árajánlatot! Győződjön meg arról, hogy Önnek milyen típusú kerítésre van szüksége, ami megoldást nyújt a kellemetlen és zavaró hangokra! Az itt kapható hangfogó kerítés bármelyikére érvényesek a hatályban lévő szabályok, mivel szendvics szerkezetűek. Lakossági felhasználásra az OÉTK törvénye alapján 2 méternél nem lehet magasabb a kívánt gabion zajvédő kerítés modell.