gázkazán szerviz 

Gázkazán szerviz kompromisszumok nélkül


Mindig hívjunk szakembert, ha úgy tapasztaljuk, hogy nem működik megfelelően a gázkazán! A szakszerűen kivitelezett gázkazán szerviz után minden gondunk elszáll a fűtést illetően. Sajnos a régi gázkazánok teljesítménye bizony hagy némi kívánnivalót maga után. Sokat fogyasztanak, cserébe alacsony teljesítménnyel dolgoznak. Ez nemcsak az elavult technológiából fakadhat. A legtöbb esetben a karbantartás teljes hiánya okozza az elégtelen működést.

Számos ilyen és ehhez hasonló esetben segített már a gázkazán szerviz. Az elhasználódás főként a berendezés azon alkatrészeit érinti, amelyek folyamatosan vízzel érintkeznek. A vízkövesedés rendszeresen okoz gondot a fűtésrendszerben. A hőcserélő vízkötlenítése, a kazán savazása általában megoldja a fűtésrendszer hibáit. A képlet egyszerű, arra kell törekedni, hogy megelőzzük a lerakódások kialakítását. A rendszeres gázkazán szerviz a karbantartást is megába foglalja, amit érdemes a fűtésszezon kezdete előtt igénybe venni. Ha minden kötél szakad, akkor jöhet a gázkazán csere.

Kazáncsere teljes ügyintézéssel, gördülékeny módon

Általában az ügyfelek megrémülnek, amikor a szerelő közli velük, nincs más megoldás, mint a kazáncsere teljes ügyintézéssel. Pedig egyszer mindennek eljön az ideje. Ha a régi berendezés már menthetetlen és nem éri meg toldozni-foltozni, akkor jobb a csere mellett dönteni. Hosszútávon sokkal gazdaságos egy új kazán felszerelése, mint a régi állandó javítgatása, ami ráadásul rendkívül alacsony hatásfokon végzi a dolgát. Mit foglal magába a kazáncsere teljes ügyintézéssel?

Pontosan azt, amire elsőre gondolnánk. Ügyfélként nekünk csak annyi a dolgunk, hogy hagyjuk a szakembert végeznie a munkáját. A FűtésRevital szakemberei jogosultak a gáztervhez kötött kazáncserére. A futesrevital.hu weboldalról megtudhatjuk, hogy miként zajlik a kazáncsere teljes ügyintézéssel lépésről-lépésre. A helyszíni felméréstől kezdve, a kazán kiválasztásán át egészen a garanciális beüzemelésig, mindent megába foglal a FűtésRevital szolgáltatása.