Ez Kés webshop

Pillangókés vásárlási tanácsok


Nem csupán otthoni felhasználásra találhatunk manapság igazán praktikus, sőt, néha veszélyes késtípusokat, mert olyan modellek is léteznek, amelyeket könnyen magunkkal vihetünk, bármerre megyünk is. Ezek a pillangókés különböző fajtái, de azt feltétlenül tudni kell, hogy a közbiztonságra veszélyes eszköznek minősülnek, amelynek szigorúan tilos a közterületen való viselése. Az Ez Kés webshop szerint érdemes először gyakorló késsel próbálkozni, hogy biztonságosan elsajátíthassa a pillangókéssel lehetséges trükköket.

A pillangókés nagyon gyorsan nyitható és zárható, de az alkalmazásának profi elsajátítása sok gyakorlást igényel. A termék beszerzésével egy félelmetes közelharci eszköz tulajdonosai lehetünk, amelynek már látványos nyitása-zárása is pszichikai ráhatást jelent az ellenfélre. Érdemes felkeresni az ezkes.hu webáruházat, mert ennek termékpalettáján többféle pillangó kés található meg.

Aki igazán minőségi pillangókést akar vásárolni, az jól teszi, ha befektet egy viszonylag drága példányba. 148 720 Ft az ára a Benchmade 62 Bali-song pillangókésnek, de mindenképpen jó beruházásnak minősül. Különleges darab ez, aminek formája hasonló egy jó munkakés formájához, mindennapos feladatokra sokkal praktikusabb, mint a legtöbb pillangókés penge. Annak köszönhető ez a tulajdonsága, hogy D2 acélból készült, nagyon jó az éle, agresszív, munkára alkalmas. Hosszú ideig ki fog szolgálni ez a pillangókés, akár 2-3 generációt is.

A markolata könnyített kialakítású, rozsdamentes acélból készült. Rendkívül könnyű kinyitni a végén kialakított záróperecek használatával. Persze, ha nem akar ennyi pénzt kiadni a termékért, akkor választhat az olcsóbb változatok közül is. Remek döntés lehet a Black Fox Balisong elnevezésű pillangókés is, ami 100 mm hosszú, 3 mm vastagságú pengével van ellátva, 440 rozsdamentes acélból készült, szálcsiszolt felülettel. A zsebkésnek dekoratív megjelenést biztosítanak a piros fíber alátétek. Erős mágnes rögzíti a pengét csukott és nyitott állapotban egyaránt.