láthatósági kabát

Láthatósági kabát meleg béléssel


Biztonságos öltözet, ami láthatóvá varázsol a rossz fényviszonyok között és még az időjárási viszontagságok ellen is véd? Létezik ilyen? A láthatósági kabát minden jóval fel van szerelve, ezért nemcsak biztonságos, de komfortos viseletet is biztosít.

Az egyik érdekessége, hogy vízlepergető anyagból készült, mégis jól szellőzik, ezért nem fogjuk úgy érezni, mintha egy műanyagzsákba lennénk becsomagolva. A kisebb-nagyobb felszerelések és szerszámok kényelmesen elférnek a láthatósági kabát zsebeiben.

A kapucnit egyetlen mozdulattal le lehet róla venni, mert napsütéses időben teljesen feleslegesnek számít. Ezzel egyébként a súlya is csökkenthető. Jól illeszkedik a test alakjához, ami fokozza munka közben a komfortérzetet.

Ezáltal nő a hatékonyság és a zord idő ellenére sem kezd el csökkenni a munkakedv. Ki gondolná, hogy ilyen sok minden múlik a láthatósági kabáton? Pedig még fényvisszaverő csíkokkal is el van látva, ami jelentősen fokozza a biztonságos munkavégzést. A láthatósági kabát széles méretválasztékban áll rendelkezésre a netpolc.hu webáruházban.