lakásdekoráció ötletek

Lakásdekoráció ötletek az év bármelyik szakában


Ma már az év bármelyik szakában újjá tudjuk varázsolni az otthonunkat. A lakásdekoráció ötletek felhasználhatóak a tél folyamán. A hideg hónapokban az emberek szeretnek visszahúzódni a falak közé, mivel a mínusz fokok és a gyakori esőzés nem sok embernek a kedvence.

Ezekben a hónapokban a lakásdekoráció ötletek tömkelege nélkül is könnyen kivitelezhető. Például kezdhetjük az ősz megérkezésével. A színes faleveleket lehet préselni, ragasztani, vágni. Az így készült képeket nemcsak ajándékba adhatjuk, hanem díszíthetjük vele a falat, kitehetjük az asztalra.

Másik lehetőség, ha a szárított levelet kivágjuk, majd valamilyen formát festünk rá. Ezeket a műveket megörökíthetjük lakkal és keretezhetjük. Lakásdekoráció ötletek garmadája található az interneten, elég csak beírni a szót és máris lehetőségek ezrei ugranak fel a keresőben.

A legolcsóbb megoldások közé tartoznak a természetben talált anyagok felhasználása, így építhetünk gesztenyebabát, díszíthetünk tobozokkal, felhasználhatjuk a száradó ágakat asztaldísz gyanánt.

A bátrabbak kipróbálhatják a manógyártást, amihez egy régi póló vagy pulóver kitűnő alapanyagként szolgál. A lógó lábú manóknak nem kell arcot varrni, nyugodtan a fejére húzhatunk egy sapkát és a polcra ültethetjük.

Amennyiben ügyesen kombináljuk a színeket, egész évben a lakást díszítheti. Aki nem szeretne varrni, de a lakásdekoráció ötletek izgalommal töltik el, az felhasználhatja a régi gyertyákat is. Elég egy szebb tányér közepére rakni, majd a tányért magokkal vagy kávészemekkel teleszórni.