férfi ékszerek

Hogyan válasszunk férfi ékszereket?


A tél beálltával elérkezik az ideje az ajándék kiválasztásának. A rengeteg opció mellett, a férfi ékszerek valamiért kevésbé keresettek. Néhány évezrede mind a két nem hatalmi pozícióként hordott arany karpereceket és nyakékeket, ám az évek múlásával ez a tisztség inkább a hölgyekre maradt, azonban még találunk választékot.

A fizikai boltokkal ellentétben, az interneten működő webshopok sokkal több opciót adnak a vásárláskor, mivel nem kell bizonyos négyzetméterek közé határolódni. A keresési mező mellett, általában találunk egy szűrési opciót, ahol néhány kattintással beállíthatjuk az elvárásainkat. Ékszerek tekintetében ez lehet méret, alapanyag és ár. Például egy láncnál 40 szemestől 60 felé is mehetünk, azonban a leggyakoribbak az 50 körüliek.

Az alapanyag kiválasztása megegyezik a színnel, így három csoportot különítünk el, a sárga, fehér és sárga-fehér modelleket. Végül, de nem utolsósorban az ár kategóriát kell figyelembe venni, mivel a férfi ékszerek pár ezer forinttól a százezreket is megugorhatják.