kutya hátizsák

Kutya hátizsákkal mindig együtt lehetünk a kedvencünkkel!


Az őszi hónapokkal együtt az esős, szeles napok is megérkeznek a tájainkra. Kedvenceinknek természetesen ilyenkor is kell a levegő és séta, így egy kutya hátizsák bizonyára remek eszköz lesz. Egy ilyen alkalmatosságban biztonságosan szállíthatóak a kisebb testű ebek és egyéb kisállatok. Nagyon praktikus, mivel nemcsak az állatnak nyújt meleg és biztonságos helyet, hanem a gazdinak is kényelmes szállítási módot.

A kutya hátizsák ugyanis könnyű, ergonomikus, praktikus kialakítású, tehát a gyártók nemcsak a kis „utazóra” gondoltak a tervezésnél, hanem a gazdikra is. Amikor sietünk valahová vagy rossz az idő, nem mindig oldható meg, hogy a kedvencünk mellettünk sétáljon, szaladgáljon. A kutya hátizsák akkor is jól jön, amikor séta közben beugrunk vásárolni vagy meglátogatjuk az állatorvost.

Nem kell tehát az ebet otthon hagyni, amikor rossz az idő vagy sietős a dolgunk, hiszen mindenhová gond nélkül elkísérhet bennünket. A kutya hátizsák belső kialakítása puha és kényelmes, így a kedvencünk biztonságban és kényelmesen érezheti magát benne, nem utolsósorban pedig testközelben, ami mindkét félnek nagyon fontos.

A mindentolcson.hu webáruházban ez a termék is megvásárolható több színben, így mindenki választhat az ízlésének megfelelően. Sima, nylon külső részének köszönhetően vízlepergető, felfogja a szelet, így optimálisan megvédi kedvencét az időjárás viszontagságaitól a közös utazásaik során. A kutya hátizsák rendkívül egyszerűen tisztítható mosógépben és hamar megszárad. Felkészült már Ön is az őszi kiruccanásokra?