akkumulátoros fűnyíró

Felveszi a versenyt az akkumulátoros fűnyíró a benzinessel


Ha egy kis vagy közepes méretű kertet kell rendbe tenni, akkor csakis egy masina jöhet szóba. Ez pedig nem más, mint az akkumulátoros fűnyíró. A szerszám kiválóan megfelel egy olyan kertben, amelyik nem túl nagy. Sokakat az érdekel ennek kapcsán, hogy fel tudja-e venni a versenyt a benzines modellekkel?

Nos, a Makita termékek esetében a válasz egyértelműen igen, hiszen megvehető az az akkumulátoros fűnyíró, amelyiknek a teljesítménye egyenértékű a benzinesével. Ha füvet kell nyírni, akkor az ember jól jár, ha választ egy viszonylag kevés karbantartást igénylő szénkefe mentes motorral rendelkező fűnyíró gépet, amellyel csendesen és környezetbarát módon gondozhatja a kertjét hosszútávon.

Az akkumulátoros fűnyíró esetében az is egy jó tulajdonság, hogy nem kell sokat foglalkozni a gép karbantartásával, hiszen a Makita gondoskodik a kifogástalan nívóról. Amit viszont meg kell tenni, az nem más, mint a rendszeres tisztítás. Ez néha azért jó, ha kiterjed a motortér pucolására is, természetesen áramtalanított, kikapcsolt állapotban.