pálcás kerítés

Jó választás a pálcás kerítés


Ahány ház, annyiféle kerítés, mondhatnánk. Ez valóban így van, mivel mindenkinek más stílus tetszik. Sokan vannak, akik a pálcás kerítés mellett határoznak, ami remek választásnak számít, tekintve az esztétikumát. Masszív, erős típusok vásárolhatóak a gabionok.hu webáruház termékpalettájáról. Ha a telkét akarja minőségi kerítéssel körbevenni, először ide érdemes ellátogatnia. Azt tudnia kell, hogy a kerítés alatt elhelyezkedő betonsáv alap semmiképpen sem hagyható el, mert ez az oszlopok és a rácsok közé töltött kő súlya miatt gyakorlatilag súlytámfalként funkcionál.

Alapkivitelben tűzihorganyzott az innen beszerezhető pálcás kerítés, de egyedi ízlés és igények szerint is kérhető. Ebben az esetben választani lehet a zöld, az antracit és a RAL színek között. Ezekből mindenki azt választja, amelyik a legjobban passzol a házához. A pálcás kerítés többféle méretben is megvásárolható, a magasabbak nagyobb védelmet biztosítanak a hívatlan látogatókkal szemben. Nem nagy ördöngösség a telepítése sem.

Odafigyelést igényel a gabion kerítés kivitelezés

Ügyes kezű háztulajdonosok saját maguk oldják meg a kerítés elkészítését, hiszen ez olyan férfiaknak való munka és így megspórolják egy mester munkadíját is. Tulajdonképpen a gabion kerítés kivitelezés egyáltalán nem bonyolult feladat, ráadásul a leírása megtalálható a weboldalon, ami hatalmas segítséget jelent. A gabion konténerkockákból nagyon szimpla módszerrel megépíthető egy határozott, kemény stílushoz remekül illő kerítés. Belülről 1 méter távolságonként a földbe betonozott oszlopok merevítik a kerítést.

A gabion kerítés kivitelezés következő lépése, hogy erre rákerül 4 darab hasáb ráhúzásra belső merevítő huzalos összekötéssel. A kerítés úgy szép, hogyha nagyobb kövekkel töltik meg. Nem csupán biztonságot ad, hanem a belátásgátlás is megoldódik egy ilyen konstrukcióval. Kiváló lehetőség fiataloknak, mert a gabion kerítés kivitelezés nem komplikált dolog, ha pedig a tulajdonos végzi, lényegesen kevesebbe kerül. Ez pedig jól jön, ha az építkezésre felvett kölcsönt havonta fizetik.