használt üzleti laptop

Használt üzleti laptop kedvező áron


Egy üzleti laptop ára a többihez képest igen borsos lehet. Ezért egy használt üzleti laptop kedvezőbb választás lehet. Egy ilyen típusú asztali számítógép, a masszív kialakításának köszönhetően időtálló és strapabíró. Érdemes az ilyen gépek között keresgélni. Általában elmondható róluk, hogy jobban bírják az extrémebb körülményeket és alkalmazkodni tudnak a hőmérséklet ingadozásához vagy a magasabb páratartalomhoz.

Ezek a darabok matt kijelzővel vannak ellátva, ellentétben a többi laptoppal, amelyek fényesek. A matt kijelző egyik legnagyobb előnye, hogy nem tükröződik, így egy irodában fényes nappal az ablak mellett ülve sem kényelmetlen dolgozni rajta.

A legtöbb üzleti laptopban cserélhető az akkumulátor annak érdekében, hogy akkor is lehessen használni, amikor nincs a közelben konnektor. Ezek az akkumulátorok pedig 10 órán keresztül is bírják. Amennyiben használt üzleti laptopot választana, a HP, az ASUS, a DELL és a Lenovo márkák jó kiindulópontot jelenthetnek. Egy használt üzleti laptop ára pedig biztosan alacsonyabb.