Caterpillar telefon

Legendásan ellenállóak a Caterpillar telefonok


Mi az a dolog, ami az okostelefonok 99%-ra igaz? Ez nem más, mint a törékenység. Néha elég egy kisebb ütés és máris reped a hátlap, a kamera védőüvege, nem beszélve a képernyőről, amit már szinte mindenkinek sikerült legalább egyszer az élete során szilánkosra repesztenie. A Caterpillar telefonok a törhetetlen készülékek családját képviselik.

Bár ezeket is tönkreteheti az, aki nagyon akarja, viszont egy véletlen baleset folytán nem valószínű, hogy használhatatlanokká válnak. Víz-, por-, ütés- és karcállóak.

Az extrém hidegben és melegben is kifogástalanul működnek. Egyetlen hátrányuk az a robosztus dizájn, ami sokaknak taszítóan hathat. Ezáltal sikerült biztosítaniuk a mérnököknek a sérthetetlenséget.

A Caterpillar telefonok előnyösek azoknak, akik kemény körülmények között kénytelenek helytállni nap mint nap. Ilyen lehet például egy építkezés. Akik sok időt töltenek a szabadban és túráznak vagy hegyet másznak, azoknak is célszerű beszerezniük egyet a Caterpillar telefonok közül. Az adottságainak köszönhetően, talán ez az egyik legmegbízhatóbb mobil a piacon.