gyerekágy Szolnok

Gyerekágy Szolnok városból bárhová kérhető


Te is szívesen vásárolsz olyan gyártótól, ahol esetleg még a termék elkészítésének folyamatába is engednek betekintést? A gyerekágy Szolnok városában történő gyártását egy 1996-ban alakult cég kivitelezi. Kezdetben csak gyártották, majd 2006-tól saját maguk kezdték értékesíteni a termékeiket. Bútorboltként indult, ahol hirtelen megnőtt az igény a babaágyakra, gyerekágyakra.

A szülők olyan ágyra vágytak, amelyek a kényelem mellett, a gyermekük biztonságát is szolgálja. Így alkották meg a körbetámlás modelleket. A gyermekek méretéhez alakított, párnázott, kívül-belül vastag, magas tömörségű szivaccsal borított ágyak hamar népszerűvé váltak.

Ágyneműtartójuk tökéletes, mint játéktároló és elősegíti az ágy teherbírását is, illetve, mivel általa távolabb helyezkedik el a matrac a padlótól, óvja a picit a felfázástól is. Otthonról, interneten keresztül rendelhetsz és napokon belül megérkezik a gyerekágy Szolnok városából. A webshopban találsz gyerekszoba inspirációkat, ahol megismerheted a többi szuper terméket is.