ajándékba

Privát szerzemény ajándékba


A zenészek által megálmodott túlélőprojektek közül kiemelkedik Copy Con egyedi szolgáltatása. A szolnoki reggae előadó meghirdette, hogy aki szívesen adna ajándékba egy saját dalt, írjon rá a Facebook profilján és beszéljék meg a részleteket. Hogy mennyi a díja egy ilyennek, arról nem szerepelt információ a hirdetésben, de bizonyára ez is a megbeszélés részét képezi.

Az első ajándékba írt dal már el is készült előre lefixált határidőre, a megrendelő egyéni instrukciói alapján. Születésnap és egyben házassági évforduló volt az apropó, a házaspár közös emlékei egy lélekemelő dalban teljesedhettek ki. A végeredmény magáért beszél, a szám a YouTube csatornára is felkerült, ezáltal bárki meghallgathatja.

Copy Con pedig mindenkit arra biztat, hogy keressék fel őt bátran, hogy az egyéni érzések csodás ritmusokban születhessenek újjá. Egy ajándékba kapott dal romantikus és mellette végtelenül egyedi gesztus, ami örök emlékként szolgál. A magyar ragga képviselője pedig szívét-lelkét beleadja a megalkotásukba.