testharisnya

Ezért szeretjük a testharisnyát


Mi lehet rosszabb a folyton csúszkáló nejlonharisnyánál? Sokan azért nem a testharisnya választ adják, mert nem is tudnak a létezéséről, de szerencsére ez a különleges termék csak első ránézésre tűnik annyira kényelmetlennek. Az egészet úgy kell elképzelni, mint egy hatalmas harisnyát, ami nem a derekunk alatt ér véget, hanem a vállunkra és a kezünkre is felhúzható.

Minden bizonnyal most olyan kérdések járnak a fejedben, mint a – mire jó ez? vagy a kinek kell ez?- , de a legtöbb férfi örömmel szokta rávetni magát az ilyen szerelésekre. A testharisnya nem a munkahelyre lett tervezve, ahogy a bolti vásárlást is másban fogjuk megoldani, azonban kár lenne azonnal a szekrény mélyére száműzni.

Például, ha nem tudunk mit ajándékozni a párunknak, akkor egy ilyen cicaruha azonnal elnyeri majd a tetszését és lehet, hogy a vásárlást is megbánjuk, mert annyiszor fogja követelni. A testharisnya pár órás feladatot lát el, de azt annyira profin teszi, hogy bizonyára többet is akarunk venni majd. Ráadásul online is megrendelhető.