Petite Anita Janik Collections

Érezd magad kényelmesen a Petite Anita Janik Collections darabjaiban!


A barátok és a család hívhatja az alacsonyakat kicsinek, de a divatvilág ettől sokkal elegánsabban definiálja az alacsonyságot. Ehelyett azt mondja: petite size. Az alacsonyabb lányok és nők elit társaságában sok híresség is, mint például Ashley és Mary Kate Olsen, Natalie Portman, Judi Dench és Emilia Clarke is megtalálható. Azonban nem sok tervező törekszik az adottságaiknak megfelelő darabokat tervezni. Éppen ezért jött létre a Petite Anita Janik Collections ruházati márka 2020-ban Magyarországon, ami az igényes divatszerető alacsony nőnélkülözhetetlen darabja lett a gardróbjukban. Ha az alakodnak, adottságaidnak megfelelő ruhákat szeretnél magadnak, akkor a petite.hu weboldalra kell ellátogatnod akkor, ha Te is a pici nők táborát ékíted.

Legyen szó hétköznapi, vagy irodai szettekről, vagy olyan ruhákról, nadrágokról, szoknyákról és felsőkről, amiben akár a gyermekeddel indulnál sétálni, mert a Petite Anita Janik Collections minden ruhadarabja pont addig ér, ameddig kell és pont úgy áll, mintha rád öntötték volna és a legtöbb alkalomra kínál megoldást. A magyar pici nők imádják ezt a ruhamárkát, a természetes és a bőrbarát szövetek és a változatos, fiatalos ruhák, a finom, részletgazdag kidolgozás miatt. Mondhatni egyenesen meghódította a szívüket. A Petite Anita Janik Collections ruháiban a hosszak és az illeszkedések mind a helyükön vannak. A térd felett végződő ruhák és szoknyák, vagy épp a hosszú ujjú felsők is addig érnek, ami a legideálisabb számukra. Ez elég jó ok arra, hogy minden alacsony nő bizalmat szavazzon a márkának.

Petite blog. Hozzád szól, Neked szól

Hazánkban sajnos sokáig nem létezett olyan márka, ami a 163 cm,vagy annál alacsonyabb lányoknak tervezett ruházatot. Sőt, az ilyen filigrán alkattal megáldott hölgyekkel sokszor a stylistok és divatblogok sem foglalkoznak. A Petite blog azoknak a nőknek szól, akiknek fontos a külső megjelenés, szeretnek divatosan öltözni és elegük van abból, hogy minden ruhával a varrónőhöz kell rohanniuk, hogy vegye be, vagy vágja el. Emellett persze azoknak is, akik eddig a gyerekosztályról szerezték be a ruháikat felnőtt nőként. Ismerős a helyzet? Akkor a Petite blogon sok hasznos tippel és tanáccsal gazdagodhatsz!

Ha már a teltebb hölgyekkel a stílustanácsadók és a magazinok is egy ideje elkezdtek foglalkozni, akkor itt az ideje, hogy az alacsonyabb adottságú nőknek is segítsen valaki abban, hogy mindig csinosak lehessenek. Éppen ezért ezen a divat blogon megtalálható stílustippekkel, divattippekkel és öltözködési tanácsokkal végre azok is elérhetik ezt, akik nem a magasabb többséghez tartoznak. A Petite blog cikkei segítenek abban, hogy hol és mit érdemes megvásárolni, miként kombinálhatók a ruhák, mikor mit érdemes felvenni. Így a shopping és a mindennapi öltözködés garantáltan örömöt fog majd okozni ezután!