ékszerkészítő

Ez az ékszerkészítő minden kislány álma


A gyermek akkor örül a legjobban egy játéknak, tárgynak, ha az elkészítésében ő maga is részt vesz. Ékszerkészítő már rengeteg változatban kapható, azonban igazán különlegest a Djeco képes alkotni. A francia Djeco játékok az egyedi illusztrációkról és magas minőségükről híresek.

A cég fejlesztésének és gyártásának fontos szempontjai a biztonság, a kreatív fejlesztés, egyedi és művészi megjelenés. Bár a gyártónak akadnak „őrült” ötletei, de mind kivitelezhető és roppant szórakoztató. A Djeco ékszerkészítő rendkívül kreatív időtöltést garantál. A szett tartalmával a gyermekek elkészíthetik maguknak az egyedi ékszereiket. A káprázatosan szép gyöngyökből és medálokból különleges nyakláncot és karkötőt lehet alkotni némi fantáziával.

Az ékszerkészítő elemei tartósak és szépen vannak kidolgozva, ezért a belőlük készült csecsebecséknek sokáig örülhet a tulajdonosuk. Ajándékötletnek is kiváló, hiszen mindegyik lányka szeretne pompás ékszereket készíteni magának vagy a barátainak. Remek árban megrendelhető a tikkajatek.hu webáruházból.