magasnyomású mosó

A magasnyomású mosó sok mindenre használható


A kocsi és az egyéb járművek tisztántartása nem mindig könnyű feladat. A munkavégzést jelentősen megkönnyíti egy magasnyomású mosó beszerzése. A szerszamgepwebshop.hu oldalon számos változat található ebben a kategóriában, a Hikoki-Hitachi márkájú gépek mindegyike minőségi. Különbség közöttük abban van, hogy az egyes magasnyomású mosó modellek más paraméterekkel rendelkeznek. A teljesítményük 1400 és 2000W között variál, a maximális kimenő nyomás pedig 70 és 110 Bar között. A vízkibocsájtásuk is eltérő, 5,5 és 12,4 liter/perc intervallumban mozog, fajtától függően.

A komolyabb berendezések rendelkeznek szifonfunkcióval is, de mindegyik el van látva túlterhelés elleni védelemmel, valamint alumíniumházas nyomótartállyal. A környezetkímélő és energiatakarékos magasnyomású mosó sokoldalúan használható fel, a közlekedési eszközök mellett, lemosható vele bármilyen felület, legyen szó mezőgazdasági kapcsolható eszközökről, kerti szerszámokról, kerékpárokról, de még a szőnyeg és a járda is megtisztítható a segítségével.

A Hikoki DH40MC igen praktikus eszköz

A házkörüli munkálatokban, a barkácsolásban, a fa- és fémmegmunkáló műhelyekben számos kéziszerszámra, elektromos, akkumulátoros vagy benzinmotoros berendezésre van szükség. Ezek egyike a sokoldalúan felhasználható Hikoki DH40MC fúró-vésőkalapács, ami az 1000 W felvett teljesítményével és a 10,5 J ütőenergiájával a kategória egyik leghatékonyabb modellje. A gép tömege mindössze 7,1 kg és rezgéscsillapító fogantyúval van ellátva, a minél kényelmesebb használat érdekében.

A Hikoki DH40MC készülék csúszókuplungos kialakítást kapott és pozícionálható esetében a vésőszár befogása. A fúrásteljesítménye is említésre méltó, konkréten 1100 W/40 mm. További jellemzőjeként említésre méltó a hatékony rezgéscsillapító, valamint a 12 pozícióban állítható vésőszár. A szerszamgepwebshop.hu oldalon vásárolt Hikoki DH40MC géppel szállított tartozékok az oldalfogantyú, a mélységállító, 30 gramm zsír, a szerszámkoffer, az ajándék 1 darab véső és vadászkés, de az sem mellékes, hogy 3 év garancia illeti meg a vásárlót.