egyedi fényképes bögre

Egyedi fényképes bögre a reggeli mosolyért


Egy különleges, egyedi díszítésű tárgy, amit mindennap használunk, mindannyiszor örömet szerez nekünk. Ha megunta már, hogy a hagyományos virágmintás csészékből fogyassza naponta a kávéját, teáját, akkor érdemes az egyedi fényképes bögre megalkotása mellett határoznia! A kepmania.eu weboldalon megtalálható egy olyan szerkesztőprogram, aminek segítségével saját maga készítheti el a kívánt darab alakítását. Természetesen a nyomtatást a szakemberek végzik el, de Ön határozhatja meg, hogy mi legyen a csészén, milyen fotó, szöveg és/vagy díszítés.

Sokkal egyszerűbb így az egyedi fényképes bögre elkészítése, mintha hosszan kellene magyaráznia a kollégának, hogy pontosan mit szeretne és még akkor sem biztos, hogy az elképzelésének megfelelő végeredményt kapná. Az említett szerkesztőprogram használata végtelenül egyszerű, figyelemmel, minden lépését betartva, garantáltan olyan darabot alkot meg, amilyet szeretne. Amint elkészült az egyedi fényképes bögre, a cég munkatársai hamarosan kiszállíttatják a megadott címre.

Ugyanitt megoldható a kép nyomtatás vászonra is

Igazán népszerű lakberendezési tárgy alkotható meg ezzel a módszerrel, illetve a legcsodálatosabb, megörökített pillanatainkat nagyíttathatjuk, komponálhatjuk meg falra akasztható formában. Nem ördöngösség a kép nyomtatás vászonra, ha a tapasztalattal rendelkező szakemberekre bízzuk a munkát. Az említett cég munkatársaitól kérhető egy- vagy többpaneles vászonkép elkészítése, 100%-ig pontos előnézettel.

A technikusok minden darabot alaposan átnéznek, ellenőriznek és csak a minőségileg megfelelő képeket nyomtatják ki. Így biztosak lehetünk abban, hogy a kép nyomtatás vászonra gyönyörű eredménnyel jár. A szakemberek a saját üzemükben készítik el a vakrámát, megfeszítik a vászonra nyomtatott képet, ellátják akasztóval is, úgyhogy a megrendelőnek mindössze annyi a dolga, hogy miután kicsomagolta, felakassza a falra. Nagyon kellemes hangulat teremthető otthon, ha az a termék kerül a falra, ami a kép nyomtatás vászonra elvégzése után született meg. Mindennap láthatjuk, emlékezhetünk életünk varázslatos perceire.