A Diesel óra hatalmas népszerűsége


Ez a fantasztikus márka merész, lázadó, soha nem félénk, egyáltalán nem követi a trendeket, hanem saját maga a trend. A Diesel óra jellemzői az egyedi megjelenés, valamint a hang, ennek köszönhetően folyamatosan halad a stílusban előre. A márkával kapcsolatban érdemes tudni, hogy története 1978-ig nyúlik vissza, amikor Renzó Rosso Olaszországban megalapította a céget.

Eleinte kicsi, ismeretlen márkaként volt jelen, utána hatalmas sikerét a marketingstratégiájának köszönheti. A 90-es évek elején nyitott a nemzetközi piac felé, ami meg is hozta a várva-várt sikert, illetve hírnevet, aminek köszönhetően az egész világon ismertté vált.

A cégek célja napjainkban is az, hogy egyre izgalmasabb modelleket dobjanak piacra, amelyek évekig divatosak maradnak, az ékszerek, illetve a Diesel óra terén is. 1996-ban megnyitották első fellegvárukat New York-i Lexington Avenue-n, aminek köszönhetően meghódították Amerikát és az egész világot. Manapság tehát a hatalmas kínálatból mindenki megtalálhatja azt, amit szeretne.