DD Step szandál

DD Step szandál a stabilabb járásért


Manapság rengeteg nagyszerű és aranyos papucs kapható a kicsiknek, de néha valami stabilabbra is szükségük van. A DD Step szandál nagyszerű megoldás azoknak a fiúknak és lányoknak, akik szeretik a vízi játékokat, vagy a lábuk hajlamos kissé izzadni a tornacipőben. Fedezze fel a legmagasabb minőségű DD Step szandálokat a gyerkőcöknek kortól függetlenül, amik minden helyzetben megállják a helyüket.

Egészen a legkisebbektől, akik még csak most teszik meg első lépéseiket, a „profi futókig”, mindenkinek megtalálható az a darab, ami minden igénynek megfelel. Ezek kapcsos és hurkos pántokkal rendelkeznek a könnyű fel- és levétel érdekében, ami elősegíti a kicsi függetlenségét.

A nyílások elősegítik a légáramlást, hogy megakadályozzák a kis lábak felmelegedését. A külső talp tökéletes tapadást biztosít a szabadtéri játékhoz, ami nyáron igazán előnyös. Ha egy stílusos DD Step szandált keresel a mindennapi tevékenységekhez, amit a lurkó akár óvodáskorban is hordhat, imádni fogja ezeket a modelleket, amik többféle mintával is kaphatók.