akciós bőrönd

Akciós bőrönd széles választékban


Jó minőségű bőrönd beszerzése pénztárcabarát áron nem lehetetlenség. A taskam.hu webáruház készletében bőven akad akciós bőrönd, mint például az Ormi pezsgőszínű, keményfalú változat, ami 30% csökkentett áron elérhető. Ez a típus 4 kerékkel és teleszkópos húzószerkezettel van ellátva.

A 360 fokban elforgó kerekek biztosítják a kényelmes, akadálymentes használatot. A tetején és az oldalán kézi fogantyú található, cipzárral és számzáras szerkezettel zárható. Belső terében a kétoldalra pakolható ruhákat gumis pántok rögzítik. Hasonló típusú a Luggo narancs színű, keményfalú, nagyméretű bőrönd, szintén akciós áron hozzáférhető, külön és szettben is, ami 3 darabot tartalmaz, S, M és L méretben.

Leszállított áron kabinbőrönd is kapható, ilyen a Luggo fekete, keményfalú, kisméretű modell. Kedvezményesen vásárolható még keményfalú közepes méretű bőrönd, neonzöld, fekete, sötétkék, fehér, kávébarna, világoskék, sőt, gold színekben. Gyermekeknek szintén van akciós bőrönd, például labdás és a pillangós változatok.