Belcando kutyatápok – egy tapasztalt kutyatartó értékelése


Remélem, tudok az alábbi néhány jó tanáccsal segíteni azokon, akik még nem tették le a voksot egy kutyatáp mellett sem. Ha mégis, akkor is szolgálhatok néhány tapasztalattal a Belcando kutyatápok kapcsán.
Elég régóta kutyázom, így sok száraztáppal van jó tapasztalatom, ami a prémium és szuperprémium kategóriába tartozik. Sohasem sajnáltam a kutyáimra a pénzt így mindig próbáltam a piacon elérhető legjobb minőségű tápok közül válogatni. Egyébként azoknak, akik nem hisznek abban, hogy a minőségi kutyatápokkal való táplálás annyira fontos lenne, azoknak büszkén elmondhatom, hogy kutyáim kivétel nélkül hosszú és egészséges életet tudtak magukénak. Soha semmi komolyabb bajuk nem volt

. Viszont kivétel nélkül  mindegyikük jó ételt, jó és minőségi kutyatápot kapott. Eukanubát, Proplant, Happy dogot, és leginkább Belcando-t. Nem a legolcsóbb tápok, de megérik az árukat. Az állatorvos véleményét is érdemes kikérdezni, ha valaki még hitetlen, de nem fog mást mondani, hisz a kutya vagy macska szervezet sem igényel többet, mint az emberé, vagyis a kifogástalan alapanyagokból előállított kutyaeledelt.

A tápok nagy választékban elérhetők már a neten, és attól sem kell idegenkedni, mert ma már – néhány kivétellel – rendben és gyorsan megkapod az árut. Én minden esetben a Pacsizoo.hu webáruházban rendelem, ingyenes szállítással. Hosszú évek tapasztalatai alapján a leginkább a Belcando tápokat tudom ajánlani mindenkinek nyugodt szívvel. A kutyáimnak leginkább a Belcando Dinner felel meg, de van minden féle egyéb finomság. Gabonamentes, bárányos, és hypoallergén verziók. Nézzetek körül a piacon.

Viszont érdemes tudni, hogy a Belcando tápokat kizárólag szaküzletben vagy a neten lehet beszerezni. Bízom benne, hogy a bizalom újraéled Magyarországon mind a minőségi kutyatápok, mind az internetes vásárlás terén és talán tudtam segíteni sok, a kutyatápok terén bizonytalan kutyásnak.

Klum Ágnes