Az orvosok a Backscan mellett döntenek


Mivel a régi röntgensugaras, gerincoszlop kivizsgálására alkalmazott eszközök nem voltak mellékhatásoktól mentesek, ezért célszerű volt kifejleszteni egy olyan eszközt, ami nemcsak biztonságos, hanem jóval precízebb is. Többéves kutatás után végre megszületett a Backscan, az a forradalmi kellék, amely mindenképp hozzájárult ahhoz, hogy az orvosok alaposabb diagnosztizálást végezhettek, aminek köszönhetően a komolyabb, összetettebb, nehezebben felfedezhető gondokra is hamar fényt derült.

A Backscan rengeteg egyedi pozitívummal rendelkezik, amelyekre mindenképp szükség van a gerincoszlop feltérképezését illetően. Ide sorolható a tény, hogy a szerkezet három különböző pozícióban vizsgálja a gerincoszlopot, a hihetetlenül precíz egyfokos pontossággal.

A negatívumokat is el lehet felejteni, hiszen nincs mellékhatás és fájdalom. A pozitívumokat tekintve az is említést érdemel, hogy a Backscan rehabilitációban és profi szintű sportokban minőségi biztosíték lehet. Ezen pozitív tulajdonságok miatt éri meg százszázalékosan a Backscan mellett dönteni.