arany karperec

Arany karperecek romantikus kivitelben


A 2020-as őszi-téli szezon divatbemutatóin felvonultatott ékszerválaszték gazdagsága között különféle stílusú modellek újragondolt változataival találkozhatunk. Ez vonatkozik az arany karperec sokszínű fajtáira, amelyek különösen relevánsak ebben az évszakban.

A tervezők nagyon érdekes kollekciókat mutatnak be, a vékony és szinte alig észrevehető daraboktól kezdve, a mandzsetta szélességű példányokig. Idén kiemelt szerepet kapnak a virágos elemekkel díszített arany karperecek, amelyeken a virág vékony és kecses alapra van erősítve, így törékeny és nőies hatást kelt.

Az egyes ékszerek matt felületén drágakő berakások találhatóak. A komplex kivitelű kombinációkat a hölgyek párban vagy magukban is viselhetik.

A szebbik nem képviselői több változatban találkozhatnak olyan modellekkel, amelyek szorosan illeszkednek a bőrhöz és az ókori római légiósok, a gladiátorok által viselt ékszerekre emlékeztetnek. Az arany karperecek fő irányvonala 2021-ben a kifinomult tervezés, amit gyakran összetett formák és anyagok kombinációival érnek el.