agar-agar

Agar-agar minden konyhába


Az egészséges alapanyagok felhasználása a konyhában rengeteg előnnyel jár a szervezetre nézve. Különleges finomságok állíthatóak elő agar-agar hozzáadásával, ami nem más, mint egy növényi zselésítő szer, az állati változat alternatívája.

Színtelen és íztelen jellege előnyére válik, ugyanis éppen ennek köszönhetően számtalan helyzetben bevethető a konyhában. Agar-agar használható krémekhez, desszertekhez, zselékhez, lekvárokhoz, de még leveseket is lehet sűríteni ezzel az anyaggal. Kiválóan beilleszthető a vegetáriánus és a vegán étrendbe egyaránt. A fittpiac.hu online üzlet kínálatából a Vita2You gyártó termékét vásárolhatjuk meg, ami vörös algából készült, géntechnológia nélkül.

Ez az agar-agar nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot, teljesen természetes összetevőkből áll. Kiváló ár/érték arányban szerezhető be a webshopból, úgyhogy a minőség mellett, ezért is érdemes innen megvenni. Akkor is nyugodtan használható az agar-agar, ha éppen diétázunk vagy fogyókúrázunk, hiszen nem tartalmaz glutént.