T14 trapézlemez

A sokoldalú T14 trapézlemez


A trapézlemez még mindig az egyik legjobb választás, ha felújít vagy építkezik. A T14 trapézlemez pedig egy igazi Jolly Joker, hiszen tető, illetve homlokzati változata is létezik, és akárcsak a T7-est, ezt is lehet használni a borítás színében és hátoldalán egyaránt. Ha egy garázsajtóhoz keresi a megfelelő alapanyagot, vagy konténerborítást, válaszfalakat, esetleg kerítéslemezt szeretne, akkor a T14 trapézlemez remek választás.

Ez a típus 1100 milliméteres fedőszélességgel rendelkezik, és nagyjából 1161 milliméter a teljes szélessége. A maximális lemez hossza 8000 milliméter, a lemezvastagság pedig 0,5 és 0,6 milliméter. A profil magassága 12 mm. Két hét átfutási idő alatt bármilyen trapézlemezt beszerzünk Önnek, akár a T14 trapézlemezt is, amelynek áráról egyedi ajánlatot kérhet.

Milyen bevonatokkal és színekben elérhető? Az alumínium-cink ötvözet a tűzihorganyzáshoz hasonló eljárással készül, és egy sokoldalúan felhasználható, 25 évig tartós bevonat. Ha a matt poliuretán bevonatú megoldásban gondolkodik, arra egy kiváló, 40 éves garanciális időszakkal rendelkező bevonattípust tudunk ajánlani, több színben. De akár lakk bevonattal, alumínium ötvözettel és szerves réteg bevonattal vagy két oldalt horganyzott fémréteggel is elérhető. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet itt!