Travelite bőrönd

A Travelite bőrönd győztes kombinációja


A népszerű német vállalatot 1949-ben alapította Hamburgban, Anna és Gerhard Winkler vállalkozó. Kezdetben táskák gyártásával foglalkoztak. Az idő múlásával, a folyamatos növekedés és fejlődés miatt, a Travelite bőrönd is megjelent a kínálatunkban. Ekkoriban a gyártás már Ázsiára és Amerikára is kiterjedt.

A márka termékei azóta mindenkinek megkönnyítik az utazást az egész világon. A modellek kényelmesebbé és mobilabbá teszik a szükséges személyes tárgyak szállítását és tárolását útközben. A cég tartós, könnyű és funkcionális Travelite bőröndöket gyárt. A vállalat a megalakulása óta folyamatosan fejlődött.

Manapság a termékeit a világ számos országában ismerik. Minden kollekciót Németországban terveznek, fejlesztenek és gyártanak. Az egyes modellek gyártási folyamata szigorú ellenőrzésen megy keresztül, a német szabványoknak és a minőségi követelményeknek megfelelően.

A márka egész csapata, a menedzsereken át a tervezőkig, folyamatosan dolgozik a Travelite bőrönd minőségének javításán, valamint a kiváló ügyfélkiszolgáláson. A vásárlók, akik a német vállalat termékeit választják, megbízhatóságot, funkcionalitást és praktikusságot kapnak.

Egy Travelite bőrönd beszerzésével mindig biztosak lehetnek a magas színvonalban. A piacra lépés előtt minden termék szisztematikus ellenőrzésen megy keresztül, ahol azt vizsgálják, hogy megfelel-e a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak.

A gyártásnál alkalmazott legfőbb anyag a polikarbonát, az ABS műanyag, a poliészter és a polipropilén, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak. A Travelite bőrönd és táska mindegyike megtartja az eredeti formáját a használatuk teljes ideje alatt. A modellek könnyen tisztíthatóak és nem igényelnek különösebb gondozást.

A tervezők és más fejlesztők folyamatosan dolgoznak az új megoldások keresésén és a termékek fejlesztésén, így még a legkisebb részletekre is gondolnak. A széles színválaszték és az egységes variációk lehetővé teszik a legjobb Travelite bőrönd megtalálását, még a legigényesebb gyermek és felnőtt vásárlóknak is.