illóolaj párologtató

Illóolaj párologtató színterápiás funkcióval


Az illóolajoknak különböző jótékony hatásaik vannak, amiket csak úgy tudunk kiaknázni, ha van egy olyan berendezésünk, amelyik a levegőbe juttatja a folyadékot. Otthonunk levegőjét egészségesebbé és illatosabbá varázsolhatjuk az illóolaj párologtató használatával, tehát nagyon remek előnyöket biztosít egy ilyen gépezet.

A Vivamax ultrahangos illóolaj párologtató, aminek beszerzését elvégezhetjük a harmoniagyogyaszat.hu webáruházban, amint a nevéből is kitűnik, ultrahangos porlasztási technikával dolgozik, így káros égéstermékek nélkül hoz létre finom párát az adott helyiségben.

Fény- és színterápiás funkcióval is felruházták ezt a készüléket, úgyhogy összesen 14 színárnyalat közül választhatjuk ki a hangulatunknak megfelelőt. Ez az illóolaj párologtató akár 8 órás folyamatos működésre is képes, mert az átlagosnál nagyobb víztartállyal van felszerelve.

A párakibocsájtása 3 fokozatban szabályozható, a működési ideje pedig időzíthető. Automatikusan kikapcsol, ha a tartálya kiürül, egyébként igazán csendes működésű, így éjszaka is használható. 1 év garanciát biztosít erre a termékre a gyártó. Jelenleg az illóolaj párologtató 13% árkedvezménnyel vásárolható meg, vagyis érdemes most lecsapni rá, még mielőtt elfogyna.

Nagyon kellemes légkör és hangulat teremthető meg ezzel az otthonunkban, így nem véletlen, hogy ennyire népszerűek a párologtató berendezések a vásárlók körében. Ajándékba is kitűnő ötlet, hiszen minden lakásba előnyöket visz. Lepje meg az édesanyját, barátnőjét egy illóolaj párologtató átadásával és meglátja, az öröm nem marad el!