marokkő

A nagyszerű jáde marokkő


Az ásványok kiváló hatásairól sokunknak van ismerete, ezért viselnek rengetegen kristályokból készült ékszereket. Viszont marokkő formájában, magunknál tartva, ugyanúgy bevonzhatóak a kő jótékony hatásai, mintha ékszerként viselnénk.

Érdemes felkeresni az asvanybolt.hu webshopot, aminek kínálatában számtalan ásványt több formában is megtalálunk. Például a jáde marokkő, ez a zöld, zöldes-fehér, felhős színelosztásban, néhol fekete ásvány betelepüléssel tündöklő darab megnyugtatja a lelket.

Továbbá, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, erősíti az idegrendszert, hatására tovaszáll a rossz közérzet. A kristály védelmet nyújt az ártó szándékok, rossz gondolatok ellen és a szerencsét is képes bevonzani.

Nagyon kedvező anyagi feltételekkel vásárolható meg ez a kristály az említett webáruházból, tehát a nagyszerű hatásáért nem kell sok pénzt fizetnünk. Mindössze 1400 Ft a jáde marokkő ára, bár ehhez még hozzáadódik a kiszállítás díja is. Barátnak, rokonnak is adható, a beszerzése így, karácsony közeledtével megfontolandó.