Bogyó és Babóca társasjáték

A Bogyó és Babóca társasjáték több fajtája


Melyik gyerek ne imádná a Bogyó és Babóca meséket, az aranyos és kedves kalandjaikat? Számukra nagy öröm, hogy most itt van a Bogyó és Babóca társasjáték több fajtája is, úgyhogy lehet játszani! Az okosjatek.hu webáruházban a népszerű játék több variánsa is megtalálható, csak meg kell keresni a gyerek számára legjobbat és megrendelni azt.

E két főhős kalandjai ne csak bájosak, hanem tanulságosak is a kicsiknek, ami egy külön pozitívum. A Bogyó és Babóca társasjáték alkalmazásával a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni, közben pedig észrevétlenül fejlődnek. A webshopban korosztály szerint is válogathat a kínálatból, könnyebb és nehezebb variációk egyaránt vannak.

Például a Bogyó és Babóca társasjáték „Úton az oviba” nevű verziója hároméves kortól ajánlott. Ebben a mese csaknem minden figurája szerepel, Baltazár, Mókus Regő és a többiek. Talán ez a társasjáték a sorozat legkedveltebb darabja, hiszen sok erdei kalandot lehet átélni ezzel. Garantáltan nagyon fogja szeretni gyermeke a Bogyó és Babóca társasjátékot.