A zuhany igazi feltöltődést kínál


Kétfajta ember létezik. Az egyik imád órákig pancsolni és relaxálni egy nagy kád fürdővízben kényelmesen, a másik csoport a frissítő zuhany kényeztetését részesíti előnyben.

Bármelyikről is legyen szó, a lényeg, hogy ezeket a tevékenységeket egy szépen kialakított környezetben tehesse meg mindenki, mert csak így garantálhatjuk a feltöltődést. A zuhany különféle módon oldható meg. Sokan megelégednek annyival, hogy a kádban állva gyorsan elvégzik ezt a műveletet és már rohannak is tovább a mindennapok forgatagában.

Azonban egy igényesen kialakított zuhanykabin teljesen más élményt nyújt és sok esetben ez is lehet annyira pihentető érzés, mint hosszú perceken át ázni a kádban. A testünket érő vízsugarak ereje állítható és vannak olyan modellek, amelyekben beépített masszázsfunkció érhető el.

Ezt a funkciót a víznyomás változtatásával érték el a tervezők. A zuhany ezen formája rendkívül kellemes és garantálja a feltöltődést a nehéz munkanap után. Az sem igaz, hogy a zuhany csak állva végezhető, hiszen a kínálatunkban szerepel számos zuhanyülőke is.