zokni kötőtű

Zokni kötőtű fonalvastagság szerint


A meleg, puha zokni nemcsak a téli időszak slágere, hiszen a fázósabbak ezt az enyhébb hónapokban is viselik a hűvösebb helyiségekben. Elkészíteni sem ördöngösség, de kell hozzá zokni kötőtű és fonal tetszés szerint.

A jópofa, egyedi zoknik ugyanakkor ajándéknak is kiválóak. A rengeteg elcsépelt holmi helyett, meglephetjük a szeretteinket valamilyen különleges vagy vicces zoknival is. A fantázia és a kreativitás szabadon szárnyalhat. Térjünk vissza a szükséges anyagokhoz és kellékekhez!

Szerencsére, ezekből nem sok kell, de a zokni kötőtű elengedhetetlen ahhoz, hogy a munka gördülékeny és kellemes legyen. Az ilyen kötőtű egyik legfontosabb jellemzője az átmérő, ami annak függvényében változik, hogy milyen vastag fonalat használunk.

Értelemszerűen a vastag fonalakhoz vastagabb, a vékonyhoz pedig vékonyabb zokni kötőtű szükségeltetik. Ha anyag szerint választunk, akkor a nyírfa és az alumínium kötőtűk egyaránt jó választásnak bizonyulnak. A nordfonal.hu webáruházban a zokni kötőtű terén is gazdag a választék.