webshop készítés árak

Webshop készítés: árak és egyéb hasznos tudnivalók indítás előtt


Webáruház nyitásakor számolni kell az elkészítés árával is, nem pusztán a termékek vagy szolgáltatások kerülnek költségekbe. Nem mindegy az sem, hogy milyen céghez fordulunk, hiszen az árak rendkívül változóak. A webshop készítés árakról átlátható táblázatot találhatsz a Viltor weboldalán. A Viltornál elérhető webáruházak bruttó árban számolandóak, nincsenek további díjak, rejtett költségek, sem pedig bonyolult csomag-összeállítások, mert rendkívül korrekt módon vannak megszabva. Ezért célszerű ezt a vállalkozást felkeresnie Önnek is, ha az internetes kereskedelem jelenti a célját.

De lássuk pontosan, hogy milyen anyagi feltételeket biztosítanak ezek a szakemberek a megrendelőiknek! Nos, itt minden webshop bérlési ár tartalmazza az összes webáruház funkciót, mint a bankkártyás fizetést, szállító vagy számlázó integrációt, marketingeszközt stb. Nincsenek eltérő tudású csomagok, tehát pusztán anyagi megfontolásból egyetlen megrendelőnek, jövőbeli online kereskedőnek sem kell lemondania valamelyik funkcióról. Az elérhető webshop csomagok csak a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól.

Ez nagyon fontos információ, ugyanis minél hosszabb a webáruház bérlési időszaka, annál alacsonyabb az 1 hónapra vetített ár. Persze, az anyagiakon kívül, egyéb kedvezményekkel is kedveskednek a megrendelőiknek a szakértők. Kimondottan előnyös, hogy a webshop megrendelése előtt 20 napig díj- és kötelezettségmentes próbaidőszakot biztosítanak, de amennyiben ez Önnek nem volna elegendő, akkor kérésre meghosszabbítják. További hasznos tudnivaló, hogy a próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz majd az éles webáruház is.

Ez azt jelenti, hogy minden feltöltött adat és beállítás az éles webshopban is megmarad. A csomagokkal elérhető az összes webshop arculat, ráadásul ezek mindegyike okostelefon-barát. Prioritás ez, hiszen ebben a rohanó világban gyakorta előfordul, hogy a munkába menet vagy a hazafelé vezető úton, mobiltelefon felhasználásával adják le a rendeléseket az emberek.