Vitathatatlan az üvegfóliázás hatékonysága


Gazdaságos és rendkívül praktikus megoldásnak számít, amivel hatékonyan lehet csökkenteni az épületek energiaköltségét, illetve biztonsági szempontból is kiválóan alkalmazható. Az üvegfóliázás egyre elterjedtebbnek számít, mert sokan felismerték az ebben rejlő lehetőségeket.

A LLumar kiváló minőséget garantál és ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy az üvegfóliázást a Buckingham palota, a Vatikán és a Chrysler épület esetében is alkalmazták.

Az irodaépületek esetében, amiken nagy ablakok találhatóak, különösen hasznos. A bent dolgozók, nincsenek kitéve, hosszú órákon keresztül a káros UV sugaraknak. Ezek idővel nemcsak az egészségre lehetnek károsak, hanem az épület belső szerkezetére is. Azonban az üvegfóliázás hatékonyan véd a káros UV sugárzás ellen.

Az energiamegtakarítás szintén az előnyök közé sorolható. Súlyos sérüléseket okozhat egy kisebb ablak is, de egy nagyobb üvegtábla meg főleg, hogyha betörik. Azonban az üvegfóliázást követően nem lesznek szétszóródó üvegszilánkok, mivel összetartja az üveg teljes egészét.