Várnak ránk a világ csodái!


Belegondoltunk-e már abba, hogy az a másodperc, amely alatt átváltunk a televízión egyik csatornáról a másikra, egy kolibri 200 szárnycsapást is képes végezni? A világ csodái azok az érdekes helyek, de akár állatok is, amelyek káprázattal töltik el az embereket.

A természet kínálta lélegzetelállító vízesések, égig nyúló hegyek, végtelen sivatagok tanúskodnak bolygónk páratlan gyönyörűségéről. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy a természet szépségei mellet, az emberiség számtalan olyan építménnyel gazdagította bolygónkat, amelyek világszerte híressé és nevezetessé váltak, de nem érdemtelenül, hiszen varázslatos küllemük rászolgált a társadalom megdöbbenésére.

Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy nemcsak Egyiptom mesés piramisai vagy a felettébb ritka állatfajok tartozhatnak a világ csodái közé. Nem szükséges mérföldeket megtennünk ahhoz, hogy valami rendkívülit, igazán lenyűgözőt lássunk, csupán meg kell tanulnunk a pergő esőt, a fáradt napnyugtát, az éppen bimbózó faágakat csodaként megélni.