teherautó gumi

Strapabírásban első a teherautó gumi


A teherautókat alapvetően munkára tervezték, nem is akármilyenre. Ezért a gyártás során is nagyon odafigyelnek arra, hogy tartósak és strapabíróak legyen. Persze ahhoz, hogy mindig kiválóan teljesítsenek, a teherautó gumi is profi kell legyen.

Egy több ezer kilométeres útra nem szabad elindulni túl öreg és kopott abroncsokkal. Az a tulajdonos, aki le szeretné cserélni a régi szettet, bátran dönthet a Tuti Gumi internetes áruház mellett, ahol a teherautó gumi egyáltalán nem kerül sokba.

A cserét azért sem szabad félvállról venni, mert a tehergépkocsikkal általában hosszú utakat tesznek meg, ezért az abroncsok elkopása is hamarabb bekövetkezik, nem úgy, mint egy személyautónál, amelyiket van, hogy a tulaj be sem gyújtja heteken át.

A kifogástalan teherautó gumi azért annyira lényeges, ha havonta több ezer kilométert is levezet a sofőr, mert ez nagy súlyt szállít. Minden szezon előtt érdemes ellenőrizni a gumik állapotát és mindig azt a szett abroncsot feltenni, amelyik megfelel az adott évszaknak.

Ha új teherautó gumikra lenne szüksége, akkor a tutigumi.hu webboltban biztosan megtalálja azt az érdeklődő, amire vágyik. Itt több mint 300 különféle teherautó gumi közül lehet választani. A rendelés is hamar megoldható, hiszen alig pár kattintás az egész.

Akkor is megéri itt vásárolni, ha a vevő pontosan nincs tisztában azzal, hogy neki milyen gumikra is van szüksége. A munkatársak ekkor is maximálisan rendelkezésre állnak. Tanácsos felhívni az egyik kollégát telefonon, ahol az számos tanáccsal láthatja el az embert. A munkatársak nagyon szívesen ajánlják a 7,50-20 LINGLONG LL-61/14PR 130/126G TTF és a 8,25R20 O-79 12PR TT CORDIANT abroncsokat.