Rugalmas munkavégzés produktív környezetben


Napjainkban számos izgalmas trend alakult ki a munkavégzést illetően. A zöld irodák, virtuális irodák és közösségi irodák világában a rugalmas munkavégzés sok vállalkozás részéről támogatott. A rugalmas munkahelyek az alkalmazottak igényeihez alakítják a környezetet, így kellemes hangulatot teremtve a munkavégzéshez.

Az általános termelékenység az agilis munkahelyeken nő, innovatív ötletek születnek, melyek sikeresebbnél sikeresebb projekteket eredményeznek. Ha Ön a kötetlen munkavégzés híve és gyakran utazik, akkor a hagyományos irodamegoldás teherként nehezedik a vállára. A hagyományos irodabérléssel szemben a rugalmas irodabérlés tökéletesen kiszolgálhatja minden igényét.

A Regus páratlan iroda kínálata számos lehetőséget biztosít a kötetlen munkavégzést támogatva. A Regus irodaházak Budapest különböző pontjain, előkelő helyszíneken, magas presztízsértékű címeken találhatóak. A modern, attraktív irodaházak előnyei közé sorolandóak a kiváló megközelíthetőség és a praktikus elhelyezkedés. Minden Regus irodaház kedvelt üzleti negyedben található, ezért a bérlésre kínált irodák üzleti címe mind megnyerő státuszt kölcsönöz az Ön vállalkozása arculatának.

Az irodák elegáns atmoszférájú környezete teszi még vonóbbá az ergonomikus bútorokkal berendezett, technikailag teljesen felszerelt bútorozott irodákat. Határozza meg helyigényét, melyet elképzelései alapján bármikor korrigálhat többletköltség nélkül. A Regus lehetővé teszi teljes vagy részidős irodahelyiségek bérlését, rövid vagy bővített időtartamra,  saját változó üzleti igényeihez igazodva.