Kiváló protein

Protein reális áron


Napjainkban rengetegen sportolnak, esetleg a tömegnövelést jelölték ki céljuknak, de olyan is előfordul, hogy diétáznak, mert arra van szükségük. Persze az étrendre nagyon oda kell figyelni ebben a periódusban, a protein termékek pedig nem maradhatnak ki a mindennapokból.

Amennyiben megbízható fehérjét keresel a céljaid megvalósításának érdekében, amit a legjobb ár/érték arányban akarsz megvásárolni, itt garantáltan megtalálod! A nutriversum.com webáruházban kapható Pure Whey Pro formula éppen ilyen. Voltaképpen prémium Fonterra fehérjeforrásból készül, de a gyártók kiegészítették az NZyme System emésztést segítő komplexszel (bromelain, papain, laktáz) is. Így még jobban képes hasznosulni, tehát támogat a célod elérésében. Adagonként 23 gramm proteint tartalmaz, ráadásul a 17 féle alap- és limitált ízből bizonyosan megtalálod a számodra leginkább tökéletes változatot. Tehát a tápanyagbevitelen túl, a protein fogyasztása egyben gasztronómiai élmény is lesz. Prémiumminőség, finom ízek, remek oldódás jellemzi ezt a készítményt. Ráadásul gyorsan felszívódik, így hamar jelentkezik a hatása.

Ennél a terméknél a csokoládé ízű 75, míg a vanília alapúak 80% proteintartalommal rendelkeznek. Céljaid függvényében, tanácsos naponta egy-két adag turmixot elfogyasztanod. Edzés vagy sportolás után javasolt a fogyasztása, legfeljebb 20 percen belül, de a reggeli fehérje kiegészítéshez is nagyon jó alternatívát jelent. Az ajánlott elkészítési módot megismerheted a fent említett webshop oldalán. Arra viszont oda kell figyelned, hogy a protein nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet!