Projektor konzol plafonra vagy falra


Gyerekkorunk kedvelt szerkezetei voltak a diavetítő gépek, amelyek az esti mesét szolgáltatták a kicsiknek . Azonban a technika hihetetlen fejlődésének köszönhetően, ma már a diavetítőket felváltották a modern projektor konzol típusok, még a háztartásokban is.

Ezeket a projektorokat elsősorban a plafonra vagy a falra szokás felrögzíteni, ugyanúgy, ahogyan a legtöbb iroda is teszi. Manapság már a lakosság számára is lehet kapni projektor konzolt. Többféle verzió is megtalálható a piacon.

A falra és a plafonra rögzíthető projektorok legtöbbje dönthető és forgatható is, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén állítható legyen a vetítés iránya.

A falra illeszthető típusokat olyan helyekre szokás tenni, ahol nagy a belmagasság, a plafonra illeszthető modellek pedig az alacsonyabb helyiségekbe ajánlottak. Amennyiben Ön is egy remek színvonalú projektor konzol megvételén gondolkozik, ajánlani tudjuk a hdplanet.eu webáruházat, ahol minden bizonnyal meg fogja találni a megfelelőt, sőt, még egyéb hasznos holmikat is vásárolhat.