Phunnel kerámia egyedi kivitelben


Aki már egyszer próbálta, azt valamilyen szintén biztosan megérintette ez a szokás. Mondhatni, hogy a vízipipázás valódi rituálénak számít az igazi rajongók körében.

Nekik biztosan nem számít ismeretlennek a Phunnel kerámia, ami többek között az egyediségéről és a kiváló minőségéről ismeretes a pipások körében. Aki csak most ismerkedik a vízipipákkal, annak is érdemes egy pillantást vetnie ezekre a kiváló dohánytartókra.

Nem hiába létezik olyan sokféle tartozék, hiszen ezek nagyban meghatározhatják az íz-világot, az ízek intenzitását és úgy önmagában az egész élményt. A Phunnel kerámia a nevét a formájáról kapta. Ennek a kialakításnak köszönhetően, egyetlen cseppnyi dohánylé sem fog feleslegesen kárba veszni.

Ennek köszönhetően, a füst íze sokkal tovább élvezhető, mint a hagyományos, olcsó dohánytartókkal. Ha úgy vesszük, akkor egy nívós Phunnel kerámia megtérülő befektetésnek számít, mivel kevesebb dohánnyal is hosszantartó pipázást érhetünk el. Értelemszerűen minél nagyobb a Phunnel kerámia dohánytartó, annál több alapanyagra lesz szükség.