Párkapcsolat- családállítás

Párkapcsolat- családállítással a harmonikus kapcsolatért


Amikor szerelmesek vagyunk, szinte ragyogunk. De sajnos sok minden akadályozhatja a harmonikus kapcsolatokat. Párkapcsolat- családállítás konzultáció igénybevételével felismerheti, hogy éppen mi az akadálya a boldogságának és lehetőséget kaphat a harmonikus kapcsolat felé vezető út megtisztításához.

Mi akadályozhatja a személyes boldogsághoz vezető utat? Sokan azt gondolják, hogy a megjelenés, a kommunikációra való képtelenség, a súly vagy az életkor fontos szerepet játszik ebben. Természetesen mindez valóban számít. Különös módon, azonban ez mind messze nem a legfontosabb.

Párkapcsolat- családállítás során azokkal az akadályokkal veheti fel a harcot, amelyek valóban fontosak. Miután ezeket leküzdte, a magánélete új megvilágításba kerül az életkorától, a megjelenésétől és a pénzügyi helyzetétől függetlenül.

A terápiás gyakorlatban sok olyan eset fordult elő, amikor egyetlen párkapcsolat- családállítás oldotta meg a személyes szféra összes problémáját és egy ügyfél sok év magány után boldog házasságot kötött. De sajnos nem mindig ez a helyzet.

Gyakran előfordul, hogy egyetlen konzultáció nem elegendő, hanem számos párkapcsolat- családállítás vagy kiegészítő kezelés lehet szükséges. Mindenképp borítékoljuk, hogy a terápia feltárja a probléma okát. Időnként a helyzet azonnal kiküszöbölhető.

Időnként azonban a problémát más módszerekkel is kell orvosolni, például személyes konzultációkkal, traumaterápiával, coachinggal stb. Egyes problémáknak több oka is lehet. Ezekben az esetekben több párkapcsolat- családállítás is igénybe vehető.