Elektromos csavarhúzó

Gyorsabb a munka az elektromos csavarhúzóval


A csavarokkal való rögzítés remek találmány. Manapság már nagyon sokféle létezik és ez lehetővé teszi a használatukat szinte minden anyag esetében.

Csavarozhatunk fát, fémet, műanyagot, betont stb. Az elektromos csavarhúzó éppen emiatt elengedhetetlen szerszámnak számít, ami nemcsak ipari körülmények között, hanem otthoni környezetben is praktikus eszköz. Sok esetben csődöt mond a kézi erő. Megeshet, hogy 30-40 csavart is be kell szorítani, például az új nappali bútor összeszerelése közben.

Ez hagyományos, kézi csavarhúzóval nagyon lassú és fárasztó folyamat lenne. De az elektromos csavarhúzó jelentősen felgyorsítja a munkát. A használata nemcsak egyszerű, de még szórakoztató is.

Barkácsoláshoz általában egy 18 V változat bőven elegendő szokott lenni. Hogyha nagyobb teljesítményre van szükség, akkor körülnézhetünk a dupla akkuval felszerelt modellek között is, ám ezek már közel sem olyan kompakt eszközök, mint a kisebb társaik. Olykor el kell döntenünk az elektromos csavarhúzó rendelés előtt, hogy a mobilitás, vagy az erő és a teljesítmény a fő szempont.